”City trodde att de hade värvat honom”

Legendarens påstående upprör United-stjärnan

FOTBOLL

Legendaren Stan Collymore påstår på twitter att Manchester City trodde att de värvat Wayne Rooney innan stjärnan i dag vände och skrev på för United.

Ett uttalande som upprör i United-lägret.

”Vad vet Stan Collymore... Han snackar som om det han tycker är en religiös sanning”, skriver Rio Ferdinand på twitter.

Stan Collymore har lagt skorna på hyllan och leder numera TV-programmet ”Call Collymore”. Den förre storspelaren är också en aktiv debattör kring engelsk fotboll och påstår sig nu veta att Manchester City trodde att värvningen av Wayne Rooney i praktiken var klar.

”Affären var i hamn”

”City trodde att affären var i hamn, tro mig. U-svängen förstörde den”, skriver Collymore på Twitter.

”Det är fascinerande hur många idioter som tror att jag hade fel i att han skulle till City. Errrm, han var på väg, han ändrade sig...Gör det att jag ser dum ut”.

Uttalandet väcker dock ilska hos Manchester United. Mittbacken Rio Ferdinand har svarat på påståendet på samma sociala nätverk.

Upprör Ferdinand

”Vad vet Stan Collymore... Han snackar som om det han tycker är en religiös sanning. För en som ”älskar fotboll” så mycket VAR fanns hans kärlek för spelet när han var en spelare???”, skriver Ferdinand.

”Jag tvivlade aldrig, wazza är Man utd rakt igenom och det finns inte en chans att jag skulle kunna se honom spela för en annan klubb, inte en i prem i alla fall”.

ARTIKELN HANDLAR OM