Liverpools löfte: Vi kommer att värva

”Ska förstärka truppen”

FOTBOLL

Ägarna är nya och skulderna betalda.

Nu lovar Liverpools nya ledning sina supportrar att behålla alla stjärnor och förstärka truppen ytterligare under januari.

– Möjligheter och värde kommer att driva värvningarna, säger John W Henry vid New England Sports Ventures till AP.

Foto: ap

Ryktena kring eventuella nyförvärv till Liverpool har varit få. Däremot har det skrivits flitigt om att stjärnor som Steven Gerrard, Fernando Torres och Pepe Reina ska lämna klubben.

Stjärnorna stannar

Nu lovar de nya ägarna New England Sports Ventures att samtliga nyckelspelare stannar.

– Vi tänker bygga och stärka den nuvarande truppen, inte underminera den. Och jag kan garantera våra supportrar att vi inte har några som helst intentioner att låta laget försvagas, säger John W Henry till AP.

Lovar nyförvärv

Liverpool är fortfarande väldigt illa ute i ligan och långt ifrån någon titel-kamp. Nu lovar Henry att värva nya spelare i januari.

– Vårt tydliga fokus från dag ett av vårt ägarskap har varit, och kommer att vara, att utveckla klubben och fokusera på vad som kommer att ta Liverpool till en klubb som ständigt utmanar om titlar.

– Som alla vet är vi nya i engelsk fotboll, men inte inom idrotten, och vi studerar alla möjligheter. Möjligheter och värde kommer att driva våra värvningar i januari och framöver.

ARTIKELN HANDLAR OM