”Borde sluta snacka och göra sitt jobb”

Storbråk mellan Benitez och Hodgson

FOTBOLL

Relationen mellan Liverpools förre manager Rafa Benitez och hans efterträdare Roy Hodgson blir allt mer frostig.

Spanjoren dömde först ut klubbens förre vd som "raserat" storklubben och Hodgson svarade då med att såga Benitez för att ha lämnat "för många dyra floppar".

– Han pratar om saker han inte känner till. Han kanske inte har varit klubben tillräckligt länge, säger Benitez nu till AP.

Rafa Benitez

Rafa Benitez kritiserade tidigare i månaden Liverpool och dess dåvarande vd Christian Purslow för att ha raserat storklubben. Hodgson följde upp med att att säga att Benitez lämnade en trupp med för många ”dyra floppar”.

”Borde göra sitt jobb”

Inför matchen mot Tottenham med sitt Inter i Champions League kastar nu Benitez nästa paj.

– Jag lämnade en trupp värd 300 miljoner pund (cirka 3,2 miljarder kronor) med 13 landslagsspelare. Så, istället för att tala om flippar och floppar, borde han koncentrera sig på sitt eget jobb, säger Benitez enligt AP.

”Saker han inte känner till”

Hodgson hävdade även så sent som i söndags att Benitez hade portat Liverpool-legenden Kenny Dalglish från klubbens träningsanläggning. Ett påstående som får spanjoren att rasa.

– Han pratar om saker han inte känner till. Han kanske inte har varit klubben tillräckligt länge.

– Jag tog tillbaka Kenny Dalglish för att spela en roll i klubben och Christian Purslow gav honom en annan roll. Hodgson vet inte men jag ska förklara det för honom.

ARTIKELN HANDLAR OM