Unitedstjärnan vill till Real nästa säsong

Patrice Evra uppges vilja avsluta karriären i Spanien

FOTBOLL

Det har tidigare rapporterats att Patrice Evra börjat förhandla om att förlänga med Manchester United.

Nu uppger goal.com att backstjärnan vill lämna United efter säsongen för att avsluta sin karriär i Real Madrid.

Patrice Evra. FOTO: AP

Tidigare uppgifter har sagt att Manchester United erbjudit Patrice Evra, 29, ett drömkontrakt där han skulle höja sin årslön markant.

Förhandlingarna ska vara i gång men enligt uppgifter till goal.com är Evra fortfarande öppen för en flytt till Spanien.

– Patrice ville från början lämna i januari men nu är han nöjd med att skriva ett nytt kontrakt och sen lämna i slutet av säsongen. Han är orolig över var klubben är på väg och är lockad av möjligheten att spela för Real, en klubb som han verkligen beundrar, säger en källa till sajten.

”Perfekta flytten”

Man kan jämföra detta med det som hände med Wayne Rooney för bara knappt en månad sedan. Rooney sade att han ville lämna klubben då han var orolig för framtidsutsikterna. Bara dagar senare skrev han på ett förbättrat kontrakt med United, något som bland andra Evra rasade emot.

– Evra var som mest arg när Rooney sa att han skulle lämna och kritiserade truppen, men det betyder inte att han svär att stanna i Manchester United för alltid. Precis som vilken spelare som helst vill han det som är bäst för honom och hans familj och ser Real Madrid som den perfekta flytten, säger källan till goal.com.

ARTIKELN HANDLAR OM