”Manchester United har hört av sig”

Vill värva Udineses stjärna

FOTBOLL

Han jämförs med Cristiano Ronaldo och har firat stora framgångar på Udineses mittfält i Serie A.

Nu vill Manchester United köpa 21-årige Alexis Sanchez.

– Premier League är väldigt intressant för Alexis och Manchester United har hört av sig, säger spelarens agent Fernando Felicevich till Sport.co.uk.

Foto: FOTO: AP
Alexis Sanchez.

Alexis Sanchez spelade VM för Chile och har hyllats för sina insatser Udinese. 21-åringens snabbhet och teknik har gjort att mittfältaren jämförts med Cristiano Ronaldo. Nu kan han ta över efter portugisen i Manchester United.

– Ja, de har ögonen på honom och det kan vara en möjlighet i framtiden. Jag har hört att det är en till Premier League-klubb som också lämnat en förfrågan men de har inte kontaktat mig. Just nu är det bara Manchester United jag har hört från, säger spelarens agent Fernando Felicevich till Sport.co.uk.

”Väldigt intressant”

Om Sir Alex Ferguson går igenom och lyckas med affären kan United få två drömkanter med Nani och Sanchez. Chilenaren skulle också lockas av spel i England.

– Premier League är väldigt intressant för Alexis, men det handlar bara om Manchester United just nu. Priset vet jag inte, det är upp till klubben och det är inte min sak att diskutera övergångssummor, säger Fernando Felicevich.

ARTIKELN HANDLAR OM