”Liverpool kom med ett förslag”

Kerzhakov: Jag har inte svarat ännu

FOTBOLL

Zenit St Petersburgs anfallare Alexander Kerzhakov säger att Liverpool har hört av sig till honom.

Managern Roy Hodgson är på anfallsjakt men 27-åringen har ännu inte svarat på förfrågningen.

– Jag har andra saker att tänka på och, med all respekt, så trivs jag i Ryssland, säger Kerzhakov till ryska Rossiyskaya Gazeta.

Foto: AP

Det är ingen hemlighet att Liverpool söker efter en anfallspartner till Fernando Torres. Nu säger ryske landslagsmannen Alexander Kerzhakov att den engelska klubben hört av sig honom via hans agent.

Kan få nobben

– Snacket om Liverpool är inte grundlöst. Den brittiska klubben kom till min agent med ett förslag men jag har inte svara ännu, säger Kerzhakov till ryska Rossiyskaya Gazeta.

– Jag har annat att tänka på och, med all respekt, så trivs jag i Ryssland. Mitt lag ligger etta i mästerskapet och jag har alltid sagt att jag vill spela för Zenit.

”Jag är hemma”

Kerzhakov har redan provat på spel i de större ligorna när han 2006-2008 representerade Sevilla. 27-åringen återvände sedan till Ryssland och verkar inte överdrivet sugen på ett nytt äventyr.

– När det gäller Liverpool kommer inte jag ta någon initiativ. Detta eftersom Zenit spelar vacker fotboll, modern fotboll och är en klubb som växer otroligt fort. Och jag är här, jag är hemma.

ARTIKELN HANDLAR OM