City-stjärnan skäller ut medspelarna i media

Touré vill se lönesänkningar

FOTBOLL

Enligt Daily Mail har fyra av Manchester Citys stjärnor konfronterat managern Roberto Mancini för hans särbehandling av Mario Balotelli.

Samtidigt skäller backen Kolo Touré ut lagkamraterna i media.

– Det finns vissa spelare här, jag är inte rädd för att säga det, som inte jobbar tillräckligt hårt för laget, säger Touré till News of the World.

Foto: AP

Enligt Daily Mail konfronterade Emmanuel Adebayor, Shaun-Wright Phillips, Joleon Lescott och Wayne Bridge managern Roberto Mancini efter Manchester-derbyt. Stjärnorna var mycket upprörda över att Mario Balotelli tilläts lämna träningen i förtid trots att han inte spelat mot United.

– Balotelli är Mancinis ögonsten eftersom han kom från Inter, säger en källa till tidningen.

”Måste jobba hårdare”

Samtidigt har Kolo Touré öppet gått ut och kritiserat laget. Flera spelare, inte nämnda vid namn, får sig en rejäl känga av 29-åringen.

– Man måste vara ärlig, även om det sårar människor och det finns spelare här, jag är inte rädd för att säga det, som inte jobbar tillräckligt hårt för laget, säger Touré till News of the World.

– Vissa gör inte tillräckligt på träningen och förväntar sig ändå att få spela. Vi har alla höga löner i City men vissa måste jobba hårdare.

Vill se lönesänkningar

Touré går så långt att han föreslår lönesänkningar om inte spelarna förbättrar sin arbetsmoral.

– Som spelare har vi det bästa jobbet i världen och om managern säger ”du har inte jobbat tillräckligt hårt, du får bara halva din lön den här veckan” skulle det få spelarna att kriga hårdare.

– Du kan inte ha en plats i ett lag, även om du är en landslagsspelare, om du inte visar vad du kan på träning.

ARTIKELN HANDLAR OM