”Jag vill ha mitt gamla liv tillbaka”

Tevez: Vill inte spela längre

FOTBOLL

Han är bara 26 år och bäste målskytt i världens kanske bästa liga.

Då hotar Manchester Citys Carlos Tevez att sluta spela fotboll, sågar de unga spelarna och går till attack mot hela fotbollsrörelsen.

– Jag skulle vilja ha mitt gamla liv i Fuerte Apache tillbaka. Jag vill inte spela längre, säger Tevez till argentinska TV-stationen TyC Sports.

Foto: bildbyrån

Carlos Tevez har redan tidigare sagt att han inte tycker att det är speciellt roligt att spela fotboll längre. Nu gör 26-åringen klart att han tröttnat.

”Jag är trött på fotboll”

– Jag skulle vilja ha mitt gamla liv i Fuerte Apache tillbaka. Jag vill inte spela längre. Jag är trött på fotboll men jag är också trött på människorna som jobbar inom fotbollen. Fotboll handlar bara om pengar, säger Tevez.

26-åringen är en av världens hetaste spelare och bäste målskytt i Premier League. Men det blir som mest bara fyra år till på planen i de bästa ligorna.

– I dag finns det många dåliga människor inom fotbollen och du måste kämpa mot dem hela tiden. Jag kommer att spela fotboll i tre eller fyra år till i Europa innan jag kommer att sluta.

”Jag skulle slå dem”

Carlos Tevez kritiserar samtidigt världens fotbollstalanger hårt.

– De unga spelarna tror att de har vunnit något inom fotbollen bara för att de har två mobiltelefoner och ett hus. I dag har de unga spelarna ingen utbildning alls och jag vill inte lyssna på dem.

– När jag spelade i Boca, när Martin Palermos eller Juan Roman Riquelme pratade, lyssnade jag på dem. Så jag vill inte att någon ung spelare frågar mig ”varför gjorde du sådär” i omklädningsrummet. Jag skulle slå dem eftersom jag vunnit 13 titlar i min karriär.

ARTIKELN HANDLAR OM