”Vill byta Balotelli mot Ibrahimovic”

Ryktet i England: City har tröttnat på problembarnet

Foto: AP
FOTBOLL

Managern Roberto Mancini har tröttnat på Mario Balotelli.

Enligt brittiska Metro har Manchester City nu tagit kontakt med AC Milan för att försöka byta bort problembarnet mot Zlatan Ibrahimovic.

– Jag ber om ursäkt till mina lagkamrater, säger Balotelli till Citys hemsida.

Trots dementier och ett nej tack så sent som i somras fortsätter Manchester City att, enligt brittisk media, försöka värva Zlatan Ibrahimovic. Enligt Metro har managern Roberto Mancini tröttnat på problembarnet Mario Balotelli och nu tagit kontakt med Milan för att försöka byta bort 20-åringen i en affär som skulle ta Ibrahimovic den motsatta vägen.

Tvingas be om ursäkt

Balotelli fick skulden för Manchester Citys uttåg ur Europa League efter det röda kortet mot Dynamo Kiev och tvingas nu be om ursäkt på klubbens egen hemsida.

– Jag ber om ursäkt till mina lagkamrater över att jag blev utvisad så tidigt i en viktig match. Jag försökte göra mitt bästa för laget som jag alltid gör, säger Balotelli.

Uttalad Milan-supporter

Anfallare är uttalad Milan-supporter och Milano-klubbens representanter har tidigare uttryckt ett intresse för 20-åringen om han skulle bli till salu i framtiden. Att Zlatan Ibrahimovic skulle lämna Milan efter bara en säsong, för en klubb han nobbade så sent som i somras, och att Milan skulle släppa sin guldklimp känns mer orealistiskt.