Klart: Förlänger med Tottenham

Bale uppges få lön på 250 miljoner

Foto: AP
FOTBOLL

Det har ryktats om Barcelona, Manchester United och Real Madrid.

Nu tar Tottenhams Gareth Bale död på alla spekulationer genom att förlänga sitt kontrakt med ytterligare 4,5 år.

– Jag tror definitivt att vi kan utmana om en titel snart och det var därför jag skrev på, säger 21-åringen.

En av Europas hetaste spelare stannar i Tottenham. Klubben meddelade på lördagen att Gareth Bale skrivit på ett nytt kontrakt över 4,5 år.

Uppges få 250 miljoner

– Vi har en fantastisk trupp som fortfarande är ung och vi är på god väg. Det är härligt att stanna här och förhoppningsvis kan vi lyckas med vad vi tror på med den här truppen. Spelarna vill vad fansen vill och att spela framför de här fansen är väldigt speciellt, säger Bale till klubbens hemsida.

Enligt tidigare uppgifter i brittisk media höjer Bale nu sin årslön till 50 miljoner kronor. Uppgifterna är obekräftade men skulle innebära att kontraktet är värt totalt omkring 250 miljoner.

21-åringen säger ändå att det är av en annan anledning han stannar i Tottenham.

”En av de bästa i världen”

– Jag tror definitivt att vi kan utmana om en titel snart och det var därför jag skrev på. Varje år siktar vi minst på att kvalificera oss för Champions League så vi rör oss definitivt i rätt riktning.

Managern Harry Redknapp är självklart mycket nöjd över att få behålla sin stjärna.

– Gareth är en av de bästa vänsteryttrarna i världen, han är en otrolig talang och kan bara bli bättre. Han är en riktigt bra kille också vilket är precis lika viktigt, säger Redknapp.