”Uppför mig – om får träffa Ronaldo”

Balotellis krav

FOTBOLL

Hur ska Manchester City tämja Mario Balotelli?

Nu kommer 20-åringen själv med svaret.

– Om ni låter mig träffa Ronaldo lovar jag att uppföra mig resten av min karriär, säger italienaren till Le lene Television skriver Football Italia.

Rött kort, syndabock i Europa League och utskrattad för sin kamp mot träningsvästen. Mario Balotelli har inte fått någon bra start på året.

City-ägarna djupt bekymrade

Inters president Massimo Moratti har sagt att problembarnet aldrig kommer att skärpa sig och enligt uppgifter i England är Manchester Citys ägare djupt bekymrade över 20-åringen. Nu presenterar anfallaren själv lösningen på alla problem.

– Om ni låter mig träffa Ronaldo lovar jag att uppföra mig resten av min karriär, säger italienaren i skämtsamma programmet Le lene Television skriver Football Italia.

Balotelli säger att ett möte med den numera pensionerade anfallaren Ronaldo ska hjälpa honom i hans karriär.

”Ronaldo var den störste”

– Jag har aldrig träffat honom och när du träffar din idol från en livstid kan det förändra ditt sätt att uppträda. Det finns många fantastiska spelare men Ronaldo var den störste så ett ord från honom är värt tusen ord från andra.

Italiens förbundskapten Cesare Prandelli petade nyligen anfallaren från landslaget efter den fula närkampen i Europa League. Balotelli tycker ändå inte att han har så mycket att korrigera i sitt uppförande.

– I vilket fall uppträder jag redan helt okej. Men jag ska försöka slutade med de där små dumma sakerna. Snart får ni se den riktige Mario på planen.

ARTIKELN HANDLAR OM