”Det kommer att hända saker”

Köpt för 600 miljoner– Liverpool lovar mer

Foto: AP
FOTBOLL

Luis Suarez och Andy Carroll värvades i januari.

Nu har Liverpools nya ägare lovat klubben mer.

– Det kommer definitivt att hända saker, säger sportchefen Damien Comolli till Four-Four-Two.

Liverpool spenderade nästan 600 miljoner på anfallsduon Luis Suarez och Andy Carroll i januari. Det finansierades dock till stor del av försäljningen av Fernando Torres. Men köpkraft finns.

Lovat resurser

Klubbens nya ägare Fenway Sports Group har lovat klubbens sportsliga ledning resurser för fler köp i januari.

– Det kommer definitivt att hända saker, det är helt säkert. Vi är väldigt attraktiva för en hel del spelare efter det vi gjorde i januari, säger sportchefen Damien Comolli.

Liverpools sportsliga resultat har stadigt gått neråt efter med försäljningar av storstjärnor som Javier Mascherano och Xabi Alonso. Nu lovar ledningen att förstärka med nya stora namn.

”Attraktiva för massor av toppspelare”

– Jag har fått telefonsamtal från agenter som säger att deras spelare skulle älska att komma och att vi kommer att konkurrera nästa år om vi gör det här rätt. Vi är väldigt attraktiva för massor av toppspelare och vi vill ta in spelare av världsklass till den här klubben, säger Comolli.

Klubbens mål är solklart. En av Englands mest klassiska klubbar ska bli bäst igen.

– Vår första prioritet är att vinna Premier League. Om vi kan lyckas med det skulle vi sätta oss själva i en position där vi kan lyckas på alla fronter, inklusive i Europa. Framgång är att vinna mästerskapet.

ARTIKELN HANDLAR OM