”Vi behöver inte förändra något”

Men Wenger vill ha nyförvärv

Foto: AP
FOTBOLL

Arsene Wenger tänker förstärka Arsenals trupp i sommar.

Men fransmannen tror inte på några drastiska förändringar trots en ny missad titel.

– Om någon kan övertyga mig att våra principer är fel så ska jag förändra, men jag känner att vi försöker spela fotboll på rätt sätt, säger Wenger enligt The Guardian.

Arsene Wenger har kritiserats för att han bara satsar på unga spelare och aldrig lyckas ställa ett lag på benen som kan utmana om titeln. Trots en ny titellös säsong planerar inte fransmannen att tänka om.

”Vi har kvalité”

– Om någon kan övertyga mig att våra principer är fel så ska jag förändra, men jag känner att vi försöker spela fotboll på rätt sätt. När du inte vinner ifrågasätter du dina principer, men du måste ge dig själv distansen för att se vad som är rätt och fel i det du gör. Jag tror att om något är fel i vårt lag så är det inte sättet vi spelar fotboll på, säger Wenger enligt The Guardian.

61-åringen säger samtidigt att han kommer att agera på sommarens transfermarknad. Första prioritet är att förlänga kontrakten med Gael Clichy och Samir Nasri men sedan ska även flera nyförvärv tillkomma.

– Vi har kvalité, utan tvekan. Men vi måste förstärka truppen där det behövs och ta rätt beslut. Övergångar finns alltid med i mina tankar.

ARTIKELN HANDLAR OM