Kalou viker ut sig – för välgörenhet

Kalou: Det var riktigt roligt

Foto: AP
Salomon Kalou får en kram av lagkamraten Didier Drogba.
FOTBOLL

Salomon Kalou kastar kläderna till förmån för kampen mot cancer i det kommande numret av brittiska Cosmopolitan.

Något sexobjekt ser sig dock inte 25-åringen som.

– Om jag måste välja mellan sex och fotboll skulle jag välja fotboll. Det är 90 minuter ren njutning och det kan man inte alltid säga om sex, säger Kalou enligt The Sun.

Många av världens mest kända idrottsstjärnor är involverade i olika typer av välgörenhetsprojekt. Men få går lika långt som Chelseas Salomon Kalou för den goda saken skull.

”Var riktigt roligt”

25-åringen viker ut sig i det kommande numret av brittiska Cosmopolitan för att samla ihop pengar till kampen mot cancer.

– Det var riktigt roligt och kommer definitivt få vissa kvinnor att se på mig med andra ögon. Jag tror att fler män än kvinnor sett mig naken. Jag har aldrig varit naken i omklädningsrummet samtidigt som tio kvinnor duschar och byter om, säger Kalou.

Mer privata frågor

I intervjun får stjärnan också lite mer privata frågor än de som de engelska fotbollsreportrarna pepprar honom med vecka efter vecka. Kalou tvingas bland annat välja mellan fotboll eller sex.

– Om jag måste välja skulle jag välja fotboll. Det är 90 minuter ren njutning och det kan man inte alltid säga om sex. Men det beror också på matchen och slutresultatet.

ARTIKELN HANDLAR OM