”Mourinho kunde inte hantera mig”

Balotelli sågar Real-managern

Foto: AP
FOTBOLL

Nu väljer Mario Balotelli att ge José Mourinho en känga.

Samtidigt hyllar han sin nuvarande manager Roberto Mancini.

– När jag hade ett problem gick Mourinho alltid emot mig. När jag har bekymmer här så får jag stöd av Mancini, säger Balotelli till The People.

Mario Balotelli var ofta i bråk med José Mourinho under tiden i Inter och flytten till Manchester City har inte inneburit färre skandaler för den italienska anfallaren.

Trots det väljer han att hylla managern Roberto Mancini samtidigt som han sågar José Mourinho.

Balotelli menar att han blev utfryst av Mourinho medan Mancini har ett bättre sätt att lösa problemen som uppstår.

– Kanske sa Mourinho så bara för att han inte kunde hantera mig. Jag vet inte varför han gjorde så. Han kunde inte förstå mig, men Mancini gör det som Mourinho inte klarade av, säger Balotelli till The People.

– De är båda fantastiska managers, men de är annorlunda. Mancini stödjer mig, medan Mourinho var annorlunda. När jag hade ett problem gick Mourinho emot mig. När jag har bekymmer här så får jag stöd av Mancini.

”Du är en idiot”

Det har dock funnits situationer där det runnit över för Mancini. Efter Balotellis utvisning mot Dynamo Kiev ska den italienska managern ha blivit rasande på anfallaren.

– Mancini brukar hjälpa mig men när jag blev utvisad mot Kiev så knäckte han mig. Han sa ”du är en idiot, jag fattar inte varför jag köpte dig”, säger Balotelli.

– Men det är normalt att säga så när man är arg, du säger saker du inte vill säga. Men jag respekterar honom för det. Roberto säger det han behöver säga, han ljuger inte. Det gillar jag med honom.

ARTIKELN HANDLAR OM