Arsenals ultimatum: Skriv på eller lämna

Wenger: Måste respektera vår lönestruktur

Foto: AP
FOTBOLL

Samir Nasri har fått sitt slutbud av Arsenal.

Enligt The Mirror planerar nu klubben att sälja 24-åringen om han inte skriver på det nya kontraktet.

– Vi måste respektera vår lönestruktur, säger managern Arsene Wenger.

Samir Nasri har bara ett ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal och jagas enligt tidningsuppgifter av klubbar som Barcelona, Manchester City och Inter. Nu måste London-klubben övertala fransmannen att förlänga sitt avtal eller sälja honom i sommar för att få bra betalt.

Erbjuds 820 000 i veckan

Enligt The Mirror har Arsenal erbjudit Nasri ett nytt avtal med en veckolön på drygt 820 000 kronor. Längre vill klubben inte sträcka sig och beskedet är nu solklart: Skriv på eller lämna klubben.

– Jag kommer göra allt jag kan för att få honom att stanna men talar aldrig om mina privata samtal med spelarna, säger managern Arsene Wenger.

”Hoppas City respekterar den”

Arsenal har en tydlig lönestruktur där Cesc Fabregas är klubbens bäst betalde spelare med en veckolön på 926 000 kronor. Trots Nasris betydelse för laget kommer klubben inte att riskera den.

– Vi måste respektera vår lönestruktur. Finansiellt fair play är på gång och eftersom jag vet att Chelsea och Man City röstade för det så hoppas jag att de också kommer att respektera det, säger Wenger.

ARTIKELN HANDLAR OM