Scholes: Wengers filosofi är meningslös

36-åringen sågar Arsenal

Foto: AP
FOTBOLL

Efter förra säsongen gick Paul Scholes i pension.

Nu sågar han sina gamla rivaler: Liverpool och Arsenal.

– Arsenal smickrar en på ett vilseledande sätt, säger Scholes till The Mirror.

Efter 676 matcher och 17 säsonger med A-laget ställde Paul Scholes skorna på hyllan i våras.

Han hann dock inte vara borta från fotbollsplanen speciellt länge innan han delar ut sin första känga mot Manchester Uniteds titelutmanare: Liverpool och Arsenal.

– Arsenal smickrar en på ett vilseledande sätt. De kanske spelar den finaste fotbollen, men det ger inte alltid de bästa resultaten, säger Paul Scholes enligt The Mirror.

– Folk pratar om att Arsenal är ett av de bästa lagen i England. Det stör mig inte att folk tycker det eftersom när de gör det så vinner vi. De kanske spelar den bästa fotbollen, men vad spelar det för roll när de inte vinner något?

Sågar Wenger

Arsenal har inte vunnit en titel på sex år och Scholes är övertygad om att den sviten kommer att förlängas ytterligare.

– De kommer att förlora sina bästa spelare i Fabregas, Nasri och Clichy. Jag hoppas att Nasri kommer till United, säger 36-åringen.

– Det går i cykler, men som vi har levererat i United de senaste 15-20 åren så tror jag inte vår manager skulle tillåta att vi spelade sex säsonger utan att vinna något

Scholes väljer även att ge Liverpool en salva för deras senaste säsonger i Premier League.

– Du kan inte säga att det inte händer eftersom man kan bara kolla på vad Liverpool har genomgått. Men jag tror aldrig vår manager skulle tillåta det.

ARTIKELN HANDLAR OM