City får inte tag på Tevez – som träffat Inter

”Hans telefon verkat trasig”

FOTBOLL

Inter har suttit i ett hemligt möte med Carlos Tevez.

Mitt framför ögonen på Manchester City, som inte lyckas få tag i sin storstjärna.

- Hans telefon verkar vara trasig, säger Roberto Mancini.

Manchester City är på träningsläger i USA, medan lagkaptenen Carlos Tevez åkt på semester till Sardinien.

Åtminstone officiellt, men i dagens Corriere dello Sport finns han på bild, tillsammans med Inters transferchef Marco Branca.

- Vi har fått reda på att Carlos Tevez ser ut att ha blivit fotograferad tillsammans med Marco Branca på Sardinien, medger en talesman för City.

Något tillstånd att prata med Tevez har dock den engelska klubben inte gett Inter. De har inte ens lyckats komma i kontakt med Tevez.

- Jag har inte pratat med Carlos ännu - hans telefon verkar vara trasig, säger Roberto Mancini.

City kräver halv miljard

Trots mötet med Inter, och trots att Tevez desperat vill lämna klubben, har Mancini ännu inte tagit något beslut om han ska ge kaptensbindeln till någon annan Cityspelare.

- Vi får se vem som blir kapten. Jag tycker inte det är så viktigt, det finns tre eller fyra spelare i laget som kan vara det.

Efter att Corinthians backat iväg från sitt bud på 440 miljoner kronor verkar nu Inter stå först i kön. Men det blir en dyr affär. City kräver ytterligare 110 miljoner kronor för att släppa Tevez till en europeisk klubb.

- Carlos vill lämna oss och åka tillbaka till Argentina för att få vara med sin familj. Klubben gick med på att sälja honom på grund av det, säger Mancini.