Storförlust för Liverpool

Torskade mot lag från andradivisionen

Foto: Liverpool FC
Maxi Rodriguezs Liverpool hade ingen lyckad match mot Robert Korens Hull.
FOTBOLL

Liverpool matchade de flesta av sina stjärnor.

Trots det blev det 0–3.

Mot Hull – i fjol elva i andraligan.

– Jag hade förväntat mig att vi skulle vara lite bättre, säger managern Kenny Dalglish.

Nej, 0–3 mot Hull i dag var inget styrkebesked från Liverpool, drygt tre veckor innan Premier League-premiären hemma mot Sunderland.

– Jag hade förväntat mig att vi skulle vara lite bättre än så här, säger Liverpools manager Kenny Dalglish till klubbens hemsida.

Han ville dock inte vara allt för negativ.

– Naturligtvis är vi besvikna över att vi förlorade matchen. Det spelar ingen roll att det var en vänskapsmatch under försäsongen, men det faktum att det är försäsong ger oss lite tröst. Vi tränade i går som om det vore en match. Alla sprang 9-10 000 meter, vilket är lika mycket som under en match, så det är som att vi har spelat en och en halv match på två dagar, säger Dalglish.

Tre debutanter

Liverpool matchade stora delar av a-laget, däribland Jamie Carragher, Joe Cole, Andy Carroll och Dirck Kuyt. Dessutom debuterade Alexander Doni, Jordan Henderson och Stewart Downing.

– De är väldigt bekväma. Det här är en enkel plats att komma till, väldigt välkomnande, men de kommer inte att vara för nöjda när de sätter sig i bussen efter den här matchen, säger Dalglish, som var tydligt missnöjd med matchen.

– Som jag säger så är det försäsong, och det handlar om att få spelarna fräscha och få bort deras misstag, men det finns helt klart ett par misstag vi måste få bort efter i dag.