Tv-kuppen: Det var andedräkten

Premier League-stjärnans svar efter anklagelser om filmning

Foto: SKY SPORTS
FOTBOLL

Norwichs Bradley Johnson blev utskälld av QPR-lägret efter att, enligt dem, ha filmat och fått Joey Barton utvisad.

Mitt under VM-finalen i dart (!) kuppade Johnson in sitt svar på kritiken.

– Barton, your breath stinks, skrev 24-åringen på en skylt och visade för kameran.

Foto: Foto: Getty
Här går Bradley Johnson i backen efter tjafset med Joey Barton.

Norwich vände och vann matchen mot Queens Park Rangers efter att Joey Barton blivit utvisad. QPR:s skandalspelare slog först mot Bradley Johnson och skallade sedan, enligt domarnas uppfattning, motståndaren.

Efter matchen rasade Barton mot domarna på Twitter.

”Tycker det är skamligt”

– Linjemannen såg det definitivt inte, allt han såg var Johnsons reaktion. Mitt huvud rörde sig inte framåt. Ett löjligt beslut. Jag har sett 25 repriser, skrev Barton på Twitter.

QPR:s manager Neil Warnock anklagade även han Johnson för att filma.

– Johnson är en lurig man. Han började känna mot näsan efter blod, det är dubbelt skådespel. Att kasta huvudet bakåt som han gjorde tycker jag personligen är skamligt. Om situation varit motsatt tror jag inte Joey Barton hade sjunkit ihop så, säger Warnock.

Reagerade på andedräkten

Senare på kvällen bänkade sig stora delar av Storbritannien framför TV-apparaterna för att följa VM-finalen i dart mellan Adrian Lewis och Andy Hamilton. Då passade Johnson, som tagit sig till tävlingsplatsen Alexandra Palace efter matchen tillsammans med flera lagkamrater, på att kuppa in sitt svar till Barton.

– Barton, your breath stinks, skrev 24-åringen på en skylt och visade för kameran som sände direkt i TV-kanalen Sky Sports.

En kaxig hälsning att det var Bartons dåliga andedräkt, och inte skallen, som gjorde att Johnson var tvungen att kasta huvudet bakåt.

Dart-finalen vann Adrian Lewis.