Keane klar för Villa

"Jag ska göra mitt bästa de här månaderna"

FOTBOLL

Irlands 31-årige spjutspets Robbie Keane har ett långt, imponerande, CV. Nu kan han lägga till ytterligare en klubb på listan.

– Jag är glad över att vara tillbaka i Premier League, säger Keane till Aston Villas officiella hemsida.

Idag kunde Aston Villa meddela att man kommit överens med Keanes klubb LA Galaxy om ett korttidslån av irländaren. Robbie Keane är spelklar redan till helgens hemmamatch mot Everton.

– Det är bara en kort period det handlar om, såklart, men det har varit mycket rykten om mig och Villa de senaste åren. Nu är jag äntligen här, säger Keane till Aston Villas officiella hemsida.

31-åringen spelade i den engelska högstadivisionen även för ett år sedan då West Ham lånade honom. Han bekräftar att han är nöjd med återkomsten.

– Jag är glad över att vara tillbaka i Premier League.

Är lagkamrat med Beckham

Keane är Irlands bäste målskytt i landslagströjan med 53 fullträffar och har representerat bland annat Inter, Leeds, Liverpool och Tottenham under sin karriär. Han spelar idag i LA Galaxy i den amerikanska proffsligan. Där är han lagkamrat  med bland annat David Beckham. Robbie Keane kommer att spela med Villa till och med matchen mot Wigan den 25:e februari.

ARTIKELN HANDLAR OM