"Tottenham har kört om Chelsea"

Robbie Keane hyllar Redknapp och sin förra klubb

Foto: GETTY IMAGES
Robbie Keane.
FOTBOLL

Han har precis återvänt till Premier League. Då passar han på att hylla sin förra klubb.

– Det ser ut som att Spurs har kört om Chelsea, säger han till Sky Sport.

Robbie Keane är tillbaka i Premier League. Den tidigare Tottenham-spelaren befinner sig hos Aston Villa på ett lån över en och en halv månad från sin klubb Los Angeles Galaxy. Då passar han på att ge sin syn på bland annat Luka Modric-affären från i somras.

– Visst, Chelsea har velat ha Luka Modric. Men det kan nog bli väldigt svårt att övertala Modric om en flytt till Chelsea nu. Det ser ut som att Spurs har kört om Chelsea, säger han till Sky Sport.

Vid ligavinst – staty för Redknapp

31-årige Keane, som är Irlands bäste målskytt någonsin, fortsätter att hylla sin gamla klubb. Speciellt imponerad är han över tränaren Harry Redknapp.

– Titta på styrkan i Tottenhams trupp. De har ett halvt dussin spelare som skulle kliva rakt in i Manchester United. Om Spurs vinner ligan måste de resa en staty över Harry Redknapp utanför White Hart Lane.

Tottenham har svarat för en av sina starkaste säsonger på mycket länge och ligger just nu på tredje plats i Premier League. På samma poäng som tvåan Manchester United, men med sämre målskillnad.