Sparkad i Blackpool - nu tränar Bojan med United

Hyllas av Goitom på twitter "Säg att jag e klubblös oxå"

Foto: BILDBYRÅN
Bojan Djordjic.
FOTBOLL

I förra veckan lämnade Bojan Djordjic Blackpool efter bråk med tränaren.

Nu ryktas han vara på väg till ligakonkurrenten Ipswich.

Under tiden håller han igång med sin förra klubb Manchester United.

- Ni kan säga vad ni vill om Bojan men just nu tränar han me Man United tills han hittar en ny klubb. Bojan säg att jag e klubblös oxå, skriver Henok Goitom på sin twitter.

Förre AIK-spelaren anlände till England och Blackpool i somras efter att ha fått begränsat med speltid ungerska Videton. Väl där återförenades han med tränare Ian Holloway - som han hade under sin tid i Plymouth säsongen 2006/2007 - och själv pratade han om en sista chans att lyckas.

Det blev dock inte riktigt som han tänkt sig. Efter att inte ha fått en enda minuts speltid i A-laget tröttnade svensken och under en reservlagsmatch brast det. Djordjic hamnade i bråk med tränare Holloway och några timmar senare förkunnade klubben på sin hemsida att man brutit kontraktet med 29-åringen.

Ryktas till Ipswich

Sedan dess har svensken stått utan kontrakt och letat efter en ny klubb. Rykten har florerat och nu skriver The Independent Ipswich Town Website att Ipswich har visat intresse för AIK:s guldhjälte från 2009. Klubben - som ligger på 19:e plats i engelska The Championship - sägs vilja erbjuda Djordjic ett kontraktsförslag.

Enligt samma källa har dock tränare Paul Jewell under gårdagen gått ut och dementerat intresset.