Liverpools stjärnor hotas med sparken

”Om det sker igen kommer de inte spela mer i den röda tröjan”

Foto: GETTY IMAGES
FOTBOLL

Liverpool föll mot Bolton – på grund av dålig inställning, enligt managern Kenny Dalglish.

Efteråt hotade Dalglish stjärnorna med sparken.

– Om det sker igen kommer de inte spela mer i den röda tröjan.

Liverpool hade chans att klättra till en femteplats i Premier League, men ett taggat Bolton ville annat och vann med 3–1. Efter debaclet sågades spelarna vid fotknölarna av managern Kenny Dalglish.

– Det var den sämsta insats jag har sett sedan jag kom tillbaka till klubben, sa han till norska TV2.

”Förväntas oss mer”

Besvikelsen syntes i Dalglish ögon och han talade med allvarlig stämma.

– Om någon av spelarna kommer att spela så där igen kommer den inte att vara här mycket längre. Vi förväntar oss mycket mer än så. Vi har en match på onsdag och en på lördag och någon tror att de ena är viktigare än den andra så har den fel, sa Kenny Dalglish till ESPN.

– Jag hoppas att de lär sig av detta. Om detta var en engångsföreteelse – så okej. Men om det sker igen kommer de inte spela mer i den röda tröjan, för det här är inget vi står för.

”Var inte redo”

Dalglish fortsatte:

– Resultatet var en besvikelse, men det som var den största besvikelsen för mig var att jag tror att vi inte var redo att spela matchen. Grunderna i den här fotbollsklubben har alltid byggts av respekt mot andra människor och filosofin att nästa match är den viktigaste, inte den som är två eller tre matcher bort.

– Utan att försöka ta någonting ifrån Owen Coyle och sättet som Bolton spelade, så måste vi se oss i spegeln och se vad vi kan göra för att försöka förhindra något liknande i framtiden.

Läs mer om matchen här.