– Balotelli skar upp hans huvud

Redknapp rasande: Borde visats ut innan målet

1 av 8 | Foto: VIASAT FOTBOLL
FOTBOLL

Manchester Citys Mario Balotelli avgjorde matchen mot Tottenham på tilläggstid.

Nu rasar ”Spurs” manager Harry Redknapp då han anser att 21-åringen redan borde varit utvisad.

– Han stämplade Parker i huvudet och skar upp hans huvud, säger Redknapp till Sky Sport.

Det var efter 83 minuter, vid ställningen 2-2, som Mario Balotelli stod för situationen som är på väg att bli det stora samtalsämnet efter stormatchen mellan Manchester City och Tottenham. Italienaren avfyrade ett skott som blockerades av Scott Parker innan de två föll till marken.

”Han gör det ofta”

Innan 21-åringen tappade balansen helt stampade han med foten bakåt, och träffade den liggande Parker i huvudet. Domaren Howard Webb, som stod nära situationen, viftade ändå bara upp Tottenhams mittfältare.

– Han gör det där rätt ofta. Det är inte okej. Han träffade honom och sedan träffade hans häl honom igen i ansiktet och skar upp hans huvud, säger Tottenhams manager Harry Redknapp till Sky Sports.

– Du borde inte kunna komma undan med de här sakerna på en fotbollsplan. Domaren borde se det där.

Var redan varnad

Balotelli, som redan var varnad i matchen, slapp ett nytt kort och kunde spela vidare. På tilläggstid avgjorde italienaren sedan matchen genom att ordna en straff och själv slå in den till 3-2.

– Det såg ut som en straff men killen som slog den borde inte ha funnits kvar på planen, säger Redknapp.

– Han sparkade honom i huvudet. Alla kan se det. Jag är säker på att ni fångat det på TV-bilderna. Ingen kan påstå att han inte gjorde det, eftersom alla kan se att han gjorde det.

ARTIKELN HANDLAR OM