Bomben: Nordfeldt på väg till Liverpool

Målvakten flyger till England på måndag

Foto: BILDBYRÅN
FOTBOLL

Här är en riktig bomb.

Liverpool visar seriöst intresse för Brommapojkarnas Kristoffer Nordfeldt.

– Jag flyger till Liverpool med min agent redan på måndag, säger Nordfeldt till fotbolldirekt.se.

Kristoffer Nordfeldt har ryktats vara på väg bort från Brommapojkarna i flera år. Nu uppges han vara nära en riktig drömaffär.

Liverpool, sjua i Premier League, har visat seriöst intresse för den 22–årige målvakten.

– Det stämmer, det är jättespännande. Jag flyger till Liverpool med min agent redan på måndag, säger Nordfeldt till fotbolldirekt.se.

– Det är klart att det känns bra men jag vill inte fara i väg bara för det här. Det gäller att försöka vara cool så får vi se vad de vill erbjuda mig.

”Intresset är konkret”

Målvakten och agenten Oliver Cabrera har förhandlat med Djurgården. Men nu handlar det först och främst om Liverpool.

– Intresset är konkret. Absolut. De har följt honom i två års tid och har hela tiden hållit kontakten. Som jag förstår det håller saker och ting på att förändras på målvaktssidan i klubben och han är i första hand tänkt till sommaren och nästa säsong, säger Cabrera till fotbolldirekt.se.

– Men de vill ha över honom redan nu och låta honom i lugn och ro få komma in i klubben. Så vi får se vad de kommer att presentera när vi nu reser dit.

Hyllas av Dalglish

Liverpools manager Kenny Dalglish spelar oftast med Pepe Reina mellan stolparna. I framtiden kan det dock bli Nordfeldt.

– De ser honom som Sveriges kanske störste målvaktstalang men att han fortfarande kan bli ännu bättre genom att förbättra vissa detaljer i sitt spel och med det alla förutsättningar för honom att bli en absolut toppmålvakt, säger Cabrera.

Enligt agenten kommer även en toppklubb i Portugal presentera ett erbjudande för Nordfeldt inom kort.