– Kommer troligen försöka sälja Balotelli

Mancini sågar stjärnan

1 av 7
FOTBOLL

Mario Balotelli blev utvisad mot Arsenal efter flera fula tacklingar.

Nu har Roberto Mancini gett upp hoppet om stjärnan.

– Vi kommer troligen att försöka sälja Balotelli i sommar, säger Manchester City-tränare.

Redan efter 10 minuter delade Mario Balotelli ut en våldsam tackling på Arsenals Alex Song. Manchester City-stjärnan gick in med dobbarna före, men domaren missade situationen och Balotelli klarade sig utan varning.

– Jag hoppas att de (FA) kommer att kolla på det. Mario förtjänade att bli utvisad, men jag älskar honom. Han är inte en dålig kille, säger tränaren Roberto Mancini enligt AP.

Efter två liknande tacklingar varnades Balotelli i slutet av den första halvleken. Med minuter kvar av matchen visades City-stjärnan ut efter att han sänkt Bacary Sagna.

”Håller med Mourinho”

Efter matchen var Mancini kritisk.

– Han håller på att förlora sin talang och kvalitet. Han måste inse att han uppför sig dåligt. Om han inte förstår det kan inte jag göra något efter två år, säger han.

Manicini säger också att Balotelli har spelat klart för den här säsongen. Och på frågan om klubben kommer att försöka sälja Balotelli i sommar i sommar blir svaret: "troligen".

– Jag älskar honom som person, men han måste förändra sig annars kan han tappa allt. Om Mario fortsätter så här håller jag med Mourinho om att det inte går att kontrollera honom, säger Mancini.

ARTIKELN HANDLAR OM