”Jag kan skriva en komisk bok om Balotelli”

Foto: SCANPIX
Mario Balotelli och José Mourinho.
FOTBOLL

José Mourinho hade ofta heta diskussioner med Mario Balotelli under tiden i Inter.

Nu berättar tränaren att han hade kunnat skriva en bok om anfallaren.

– Det skulle bli en rolig bok eftersom han är rolig, säger Mourinho enligt CNN.

När José Mourinho tränade Inter hade han Mario Balotelli i truppen. De två rök ofta ihop och vid flertalet tillfällen valde Mourinho att peta anfallaren för att lära honom en läxa.

Men enligt Mourinho finns det inget agg mellan dem, han tycker att Balotelli är en skön person.

– Jag skulle kunna skriva en bok på 200 sidor om de två åren i Inter med Mario, men boken skulle inte vara dramatisk. Den skulle vara komisk eftersom han är rolig, han är en rolig kille, säger Real Madrid–tränaren till CNN.

”Ingen kontakt med Mario”

Den portugisiske tränaren menar att Manchester Citys manager Roberto Mancini är rätt mentor för en ung anfallare som Balotelli.

– Mario var 18 hos Mancini i Inter och 20 med mig. Nu, han borde vara 22 år, så är det naturligt att han växer upp och blir den spelaren som han har talang att bli, säger Mourinho.

– Jag har ingen kontakt med Mario just nu, men hoppas få det. Roberto känner honom väl och har känt honom sedan han var en liten kille, och de pratar samma språk, så om han inte utvecklas med Roberto så kommer det att bli ännu svårare med någon annan. Men jag hoppas han gör det eftersom han är talangfull.