”Skulle kasta pasta & pizza på Balotelli”

Märkliga intervjun med John Guidetti

Foto: CITYTV
FOTBOLL

John Guidetti ställs mot väggen i Manchester Citys eget frågeprogram för fansen.

I den något märkliga intervjun får Guidetti svara på frågor om matkrig med Mario Balotelli, boxningsmatcher med Micah Richards och löftet till lagkamraterna.

– Jag måste göra Gangnam Style efter mitt första mål för City, säger 20-åringen som även tvingas skruva ihop en Ikea-möbel i TV-klippet.

Manchester City ger fansen chansen att ställa frågor till klubbens spelare via Twitter. I dagarna kom turen till svenske anfallaren John Guidetti. Det blev en del märkliga frågor och svar.

”Har några boxningsmatcher”

Anfallaren tvingades bland annat svara på vad han skulle kasta på Mario Balotelli under ett matkrig.

– Pasta eller pizza. Något italienskt. Han gillar italiensk mat så jag kanske kan överraska honom och på så sätt få en chans att slå honom eftersom han är rätt bra på taekwondo och den sortens sporter, säger anfallaren.

Guidetti avslöjar också att Micah Richards är den spelare han umgås mest med i laget.

– Jag gillar Micah mycket. Han är en riktigt bra kille och jag spenderar mycket tid med honom. Han är en stor förebild.

Vem är starkast av dig och Micah?

– Jag har haft några boxningsmatcher med Micah faktiskt. Men Micah helt klart.

”Tränar på det hemma nu”

Innan intervjun avslutas med att Guidetti tvingas skruva ihop ett Ikea-bord hinner svensken också avslöja vad han kommer göra för målgest efter sitt första tävlingsmål för Manchester Citys a-lag.

– Planking är bra. Men Gangnam Style har varit överallt på träningsplanen de senaste dagarna. Alla säger åt mig att jag måste göra Gangnam Style efter första City-målet så jag tränar på det hemma nu.

ARTIKELN HANDLAR OM