Guidettis Zlatan-kupp – mot City-stjärnorna

Mancini: Inte Harts fel – Zlatan kan göra mål på alla

1 av 6
FOTBOLL

Här häcklar John Guidetti sina engelska lagkamrater i Manchester City.

Efter Zlatan Ibrahimovics fyra mål mot England dök 20-åringen upp på Citys träning iklädd en tröja med Zlatans namn och slutresultatet 4-2 skrivet på ryggen.

– Nästa gång är det fyra mål Guidetti, säger svensken i Manchester Citys TV-kanal.

John Guidetti kunde inte låta bli att driva med sin lagkompisar, och Manchester Citys personal, efter Sveriges triumf mot England på Friends Arena. Efter segern 4-2, och Zlatan Ibrahimovics drömmål till sitt fjärde, dök Guidetti upp på träningsanläggningen i en hemmagjord tröja.

”Det var lätt”

På ryggen hade 20-åringen skrivit ”Zlatan”, med nummer tio under och därefter slutresultatet 4-2. Manchester City har lagt upp ett klipp där Guidetti går runt och hälsar på personalen iklädd tröjan.

– Hur mår ni? Ni vet vem som gjorde det? Det var lätt. Att slå England. Inget speciellt. En promenad i parken. Nästa gång är det fyra mål Guidetti, säger svensken skämtsamt.

Mancini: Zlatan gör mål på alla

Det är oklart hur skämtet landade hos Joe Hart. Målvakten har fått kritik i England för sina ingripanden vid Sveriges mål men försvaras av managern Roberto Mancini.

– Jag har fullt förtroende för Joe, för mig är han Englands bäste målvakt. Jag är säker på att han också kommer göra misstag ibland, men det är en målvakts vardag, säger Mancini enligt The Sun.

City-managern tycker istället att det är Zlatan som ska hyllas.

– Ibrahimovic kan göra mål på alla målvakter. För mig är han en av världens fem bästa anfallare, säger Mancini om svensken han en gång tränade i Inter.

ARTIKELN HANDLAR OM