Redknapp varnar spelarfruarna

"Frugorna kommer att hata mig"

Foto: Scanpix.
Nye tränaren i Queens Park Rangers, Harry Redknapp, höjer ett varningens finger – till spelarfruarna
FOTBOLL

Han tar över för årets krisklubb i Premier League, Queens Park Rangers.

Nu varnar Harry Redknapp spelare, och fruar, för stora förändringar.

– Deras fruar kommer att hata mig ännu mer, säger Rednapp.

Tottenhams förre manager Harry Redknapp satt på läktaren i helgen när hans nya klubb Queens Park Rangers tappade ledning och föll borta mot Manchester United.

– Målet är att sluta fjärde från botten. Kan vi stanna uppe är det allt vi letar efter. Fyra poäng från tretton matcher gör det väldigt svårt. Vi måste börja röra på oss fort, säger Harry Redknapp enligt Daily Mail.

"Några kommer bli upprörda"

Det är ett stukat lag som Redknapp tar över. Det är fem poäng upp till Reading, som ligger näst sist. Och nu flaggar Redknapp för ändringar i truppen.

– Jag kommer att ta ut ett lag, och några kommer att bli upprörda. Några kommer att ogilla mig direkt. Några kommer att tycka att jag är toppen eftersom att jag tar ut dem. Deras fruar kommer att hata mig ännu mer när de kommer hem och säger "han har petat mig". Det finns ingen finare känsla än att komma hem efter en vinst och ingen värre känsla än att komma hem efter en förlust, säger Redknapp enligt Daily Mail.

Sågar spelarna

Och Redknapp, som gillar att flytta på, och ta in spelare, och kanske framför allt att spekulera kring spelarmarknaden fortsätter på inslagen väg.

– Vi kommer att försöka få till två lån i januari. Det finns en tillräckligt hyfsad trupp här och ändå har den tidigare managern fått lida av någon anledning, säger Redknapp.

Redknapp passar även på att såga spelarna som satt laget i den väldigt prekära situationen.

– Mark Hughes har förlorat sitt jobb. Att ha fyra poäng såhär långt in på säsongen är fruktansvärt och spelarna måste nu ta ansvar, säger Redknapp.