Benitez-passningen: ”Lätt träna Chelsea”

Avram Grant: ”Allt du behöver göra är sikta på vinst”

FOTBOLL

Rafael Benitez har haft en stormig tid i Chelsea och den förre Liverpool-mannen är mycket impopulär bland fansen.

Nu skickar förre managern Avram Grant en passning till spanjoren.

– Att träna Chelsea är väldigt lätt, menar han.

Foto: Getty
Avram Grant.

Han kallas för en ”fet spansk kypare” i Chelseakretsar.

Roman Abramovitj val att tillsätta Rafael Benitez som manager har mötts av stort missnöje bland fansen och det har resulterat i ett antal protester på Stamford Bridge.

Förre managern Avram Grant, som kom tvåa i ligan, Champions League och ligacupen med Chelsea 2008, tror dock inte att Benitez dagar är räknade – trots att han bara utsetts till ”tillfällig manager”. Det är ju så lätt.

– Jag tror inte att Rafa Benitez kommer att få någon ersättare inom den närmsta tiden. Låt mig säga så här, att träna Chelsea är väldigt lätt, säger han enligt The Sun.

”Väldigt stor budget”

– Det är mycket lättare än att träna West Ham, till exempel, eftersom du har en väldigt stor budget och toppspelare att välja bland. Allt du behöver göra är att sikta på vinst, fortsätter Grant och slår fast det självklara:

– Saker och ting går inte särskilt bra i Chelsea. De har gjort enorma investeringar men stämningen i klubben är dålig. De kan inte vara nöjda med att inte utmana om titeln.

West Ham åkte ur Premier League under Grants styre 2011.

I går förlorade Londonklubben första åttondelsfinalen i Europa League mot Steaua Bukarest med 1-0. I ligan parkerar man på fjärde plats med 52 poäng, 19 bakom serieledande Manchester United.