Ivanovic: ”Har inga problem med Suarez”

Har förlåtit Liverpoolstjärnan efter bitskandalen

1 av 5 | Foto: SKY
FOTBOLL

Tiden läker alla sår.

Nu har Branislav Ivanovic, 29, förlåtit Luis Suarez, 26, efter fjolårets uppmärksammade bitskandal.

– Jag har inga problem med honom, säger Chelseabacken.

Foto: AFP
Går till attack Liverpool-spelaren Luis Suarez bet Chelseaförsvararen Branislav Ivanovic i armen i går. Nu spekuleras det i anfallsstjärnans framtid.

Det var i 2–2-matchen mellan Chelsea och Liverpool i april som den bisarra situationen utspelade sig. Anfallaren Luis Suarez skämde ut sig och bet Branislav Ivanovic i armen. Uruguayanen häcklades av en hel fotbollsvärld och blev avstängd i tio matcher, däribland de sex första matcherna under säsongen som börjar i höst.

Nu verkar Ivanovic i alla fall ha kommit över händelsen.

– Det som hände på planen den gången stannar där. Han är en av de bästa anfallarna i Premier League och jag har inga problem med honom, säger serben till AP.

Ryktas gå till PSG

Chelsea jagar en ny forward och skandalomsusade Suarez är ett av namnen som har kopplats till Londonklubben. Wayne Rooney och Christian Benteke sägs också finnas med på José Mourinhos radar.

Vad gäller Ivanovic själv har han placerats i franska ligamästarna Paris Saint-Germain.

– Jag fokuserar inte på det just nu. Jag har alltid sagt att jag trivs i Chelsea och gör allting för den här klubben, så kommer det att förbli tills jag gör min sista dag i klubben, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM