Moyes bekräftar nytt bud för Cesc Fabregas

Uppges vara 300 miljoner kronor stort

FOTBOLL

Manchester United är på värvningsstigen.

Nye managern David Moyes bekräftar att klubben lagt ett andra bud för Barcelonas mittfältare Cesc Fabregas, 26.

– När du är intresserad av bra spelare vill du göra allt för allt för att få till det, säger Moyes enligt BBC.

Manchester United har kört med öppna kort detta transferfönster.

I onsdags förra veckan lämnade Uniteds vice-ordförande, Ed Woodward, klubbens försäsongsturné för att resa hem och ta hans om transferfrågor.

I fredags bekräftade sedan David Moyes ryktena om att klubben lagt ett första bud för Cesc Fabregas, men fått nobben av Barcelona. Enligt The Guardian var det budet 260 miljoner kronor stort.

Men det har inte hindrat Premier League-klubben från att återvända med ett nytt, större, bud. Det bekräftar Moyes på en presskonferens i Yokohama, Japan.

"Hoppas det går igenom"

– Som jag förstått det har Ed fått ett svar (på det första budet). Vi har sedan lagt ett andra bud men det är Ed som jobbar med det, inte jag, säger Moyes enligt BBC och fortsätter:

– När du är intresserad av bra spelare vill du göra allt för allt för att få till det. Jag hoppas att vi kan gå vidare med detta. Just nu kan jag endast säga att Ed Woodward jobbar hårt med att få igenom affärer. Vi kan bara hoppas att några av dem går igenom.

Enligt BBC är det nya budet 300 miljoner kronor stort.

Fabregas lämnade London-klubben Arsenal för Barcelona inför säsongen 2011/12 men ryktas bort efter endast två säsonger hos katalanerna.

ARTIKELN HANDLAR OM