Ronaldo bröt handen på 11-åring

Missriktat skott från stjärnan tog illa på pojken

Charlie Sherwodd fick en signerad Real Madrid-tröja som plåster på såren.
FOTBOLL

Charlie Silverwood, 11, såg sitt Bournemouth möta världsstjärnorna i Real Madrid – med bruten hand.

I den sjätte matchminuten träffades han olyckligt av en missriktad frispark från Cristiano Ronaldo.

– Jag föredrar att göra det såhär än att ramla från ett träd, säger 11-åringen till Sky News.

Real Madrids världsstjärnor befann sig i söndags på Goldsands Stadium vid Kings Park för möte mot Championship-laget Bournemouth. Matchen var en del i Madrid-klubbens försäsong och Bournemouths förmögne ryske ägare Mex Denim hade enligt Daily Telegraph betalat spanjorerna 7,5 miljoner kronor för att ställa upp.

Superstjärnan Cristiano Ronaldo hann göra två mål under de 45 minuter han spelade – men han hann även med något lite tråkigare.

Portugisen sköt en frispark från 25 meter som seglade över ribban och träffade en 11-årig pojke så illa att han enligt Sky News bröt handleden på två stället.

Skyddade ansiktet

Pojken, Charlie Silverwood, var dock fast besluten om att ta vara på stjärnornas besök i Bournemouth. Han satt kvar de resterande 84 minuterna av matchen innan han åkte till sjukhus – där han opererades.

– Det är väl ett av de mest spektakulära sättet man kan bryta handen på. Men jag måste säga att jag föredrar att göra det såhär än att ramla från ett träd. Om jag inte lyft upp min hand, och tagit smällen där, hade jag inte haft några tänder kvar i dag, säger Charlie enligt Sky News.

Fick signerad matchtröja

11-årige Charlie kommer nu att spendera de kommande sex veckorna bärandes en mitella.

– Det gjorde väldigt ont. Jag har berättat för mina vänner och de kan knappt tro det. Ronaldo är världens dyraste spelare – och han bröt min hand, säger Charlie till The Sun.

Som ytterligare plåster på såren har den spanska storklubben skickat Charlie fått en matchtröja signerad av just Ronaldo och de andra stjärnorna.