Här lurar stjärnan ”Spurs”-fansen

FOTBOLL

Först gjorde han ett drömmål för sitt Tottenham mot Manchester United.

Sedan spelade brassen Sandro, 24, ett spratt med supportrarna utanför arenan.

24-åringen lät sin bror klä ut sig och möta fansen – som trodde att det var ”Spurs”-mittfältaren själv.

Sandro har under en längre tid dragits med stora skadeproblem – men på söndagen visade Tottenham-stjärnan vad han går för när han är hel och frisk.

Brassen fick på en drömträff i toppmötet med Manchester United, bollen seglade elegant in i det bortre krysset och ”Spurs” såg ut att gå mot en tung 2–1-seger.

Dessvärre för hemmalagets del kvitterade Wayne Rooney till slutresultatet 2–2, men Sandro var ändå på gott humör efter matchen.

Lurade fansen

Och bättre skulle det bli.

24-åringens spratt med supportrarna utanför White Hart Lane gick hem. Sandro lät sin bror Saymon låna Tottenham-kläder och gå ut och möta de väntande fansen. Och visst, autografjagande ”Spurs”-supportrar började genast skandera Sandros namn och ta bilder på vem de trodde var mittfältsstjärnan.

Efter ett tag infann sig dock en osäkerhet bland folkmassan, och till slut gick den ”riktige” Sandro ut och avslöjade brödernas skämt.

Stark relation

Sandro och Saymon har alltid haft en stark relation och var som barn ofta hemma själva, då föräldrarna hade krävande arbeten.

– Som alla andra pojkar i Brasilien var vi ute och spelade fotboll på gatorna. Vi använde vad som helst som boll, det kunde vara strumpor eller en burk, och för det mesta spelade vi barfota, berättade Sandro i en lång intervju med Daily Mail i fjol.