Bröt ihop totalt efter favoritlagets fiasko

FOTBOLL

Manchester United går tungt i Premier League.

Än värre är det för Fulhams supportrar.

0-3 mot Southampton i lördags blev droppen för en medelålders man – som bröt ihop totalt efter fiaskot.

Foto: Viasat
Fulham-supportern bryter ihop.

I början av december fick holländske tränaren Martin Jol foten av Fulham men ersättaren Rene Meulensteen har inte lyckats vända den negativa trenden.

Efter 24 spelade omgångar ligger den vitklädda klubben från sydvästra London sist i Premier League på 19 inspelade poäng.

– Det här är blir den största utmaningen för Fulham på flera, flera år, säger Meulensteen till BBC.

– Men vi kan inte gå runt och tycka synd om oss själva…

Bröt ut i tårar

Någon som däremot tyckte ordentligt synd om sig själv var den medelålders man som filmades bryta ihop totalt efter 0-3-förlusten mot Southampton hemma på Craven Cottage på lördagen. Videon på den förkrossade Fulham-supportern sprids nu för fullt på sociala medier.

Tyvärr för mannen som bröt ut i tårar, lär han bli ännu mer sorgsen av att studera klubbens kommande spelschema: härnäst för Fulham väntar Manchester United borta, Liverpool hemma, West Bromwich borta och sedan Chelsea hemma.

Hoppas på nyförvärven

Meulensteen hoppas dock att nyförvärven William Kvist, Lewis Holtby, Ryan Tunnicliffe, Larnell Cole, Konstantinos Mitroglou och John Heitinga kan bli den injektion som krävs för att vända trenden.

– De kommer till ett lag i knipa. All heder till dem som trots detta vill spela för Fulham. Nu får vi inte lite nya ansikten i truppen som förhoppningsvis kan skjuta in lite extra självförtroende i laget, säger tränaren till BBC.

Se videon på den bedrövade mannen här! (OBS! Extern länk)

ARTIKELN HANDLAR OM