Så pikas Källström för ryggskadan

”Vi har ett par tuffa matcher framför oss”

Serie-hånet i Sunday Times.
FOTBOLL

Kim Källström pikas för ryggskadan och Alex Oxlade-Chamberlain visade att han kan användas på det centrala mittfältet.

Wojciech Szczesny hävdar att man njuter av ett tufft spelschema – trots skadorna och avstängningen.

Kim Källström värvades in för att bredda Arsenals mittfält när klubben går ett oerhört tufft spelschema till mötes. Aaron Ramsey och Jack Wilshere dras med skador och Mathieu Flamini är avstängd. Men svensken kommer inte att kunna bredda truppen på mellan fyra och sex veckor då han anslutit till London-klubben med en ryggskada.

Mitt i all uppståndelse dök svensken upp i en karikatyr i engelska tidningen The Times. Där välkomnas Källström till Arsenal med en ryggdunkning från en lagkamrat. En ryggdunkning som till synes tar väldigt illa.

Mot Crystal Palace i söndags visade dock Alex Oxlade-Chamberlain, 20, att han är ett fullgott alternativ på det centrala mittfältet med båda målen i 2-0-segern.

”Ser fram emot det”

Och Arsenal-målvakten Wojciech Szczesny njuter av ett spelschema som innebär möten med Manchester United, Bayern München och dubbla drabbningar med Liverpool.

– Vi har ett par tuffa matcher framför oss men vi ser fram emot det. Vi ser det som en chans att skapa ett än större gap ner till laget som är under oss. Vi hoppas kunna visa folk vad vi går för. Vi har tuffa matcher, men alla matcher i Premier League är tuffa just nu, det finns inga svagare lag, säger Szczesny enligt Daily Mirror.

Närmast väntar ett ligamöte borta mot Liverpool på lördag 3.45.

Sportbladet träffade Kim Källström på en flygplats i Moskva i går, men han kunde inte säga mycket om läget i Arsenal.

ARTIKELN HANDLAR OM