”Ni bör skämmas”

United-spelaren slår ifrån sig efter utspelet

Foto: SCANPIX
Anderson.
FOTBOLL

Sylvassa citat om att flera Manchester United-spelare vill lämna klubben. Men Anderson, som lämnar Manchester för lån till Fiorentina, dementerar utspelet.

– Jag är chockad och överraskad över en intervju som aldrig ägt rum.

Andersons Insta.

Manchester United betalade över 200 miljoner kronor när de värvade en 19-årig Anderson från Porto. Han spåddes en lysande framtid.

Men mittfältaren har inte lyckats slå igenom på allvar i United.

I januari lämnade en 25-årig Anderson klubben på lån, han skrev på för Fiorentina. I sommar går kontraktet med United ut och då kommer han att lämna klubben efter sex och ett halvt år hos den regerande mästaren.

Medan United hackar på fotbollsplanen har tidningen Manchester Evening News skrivit att tio spelare kan ryka från United.

”Älskar klubben”

Samma tidning publicerade i går oroväckande citat från Anderson för United-fansen.

 – Jag är säker på att många spelare vill lämna, speciellt sådana som jag och Nani som har varit i Manchester i sju-åtta år, citerades mittfältaren.

I ett inlägg på sitt Instagram-konto i dag dementerar en bedrövad Anderson att han sagt vad som skrivs.

– Jag är chockad och överraskad över en intervju som aldrig ägt rum. Jag gjorde aldrig någon intervju och jag sa verkligen inga dåliga saker om klubben jag älskar. Klubben jag växte upp hos och som gett mig så mycket. Ni bör skämmas! Jag är en supporter och älskar klubben.

Anderson har hunnit spela två matcher för Fiorentina.

ARTIKELN HANDLAR OM