”Vi kommer att resa oss”

Wenger efter säsongen fall: Vad du gör av förlusterna är det avgörande

1 av 3 | Foto: PRIVAT
Efter 1-5-förlusten mot Liverpool väntade tåget på Wenger och hans Arsenal.
FOTBOLL

Arsenal föll igenom fullständigt och förlorade mot Liverpool med 1-5.

Sedan fortsatte managern Arsene Wengers mardrömsdag när han stupade på tågstationen på väg hem. Men nu lovar 64-åringen revansch.

– Vi kan fortfarande vinna titeln, säger fransmannen till klubbens hemsida.

Arsene Wenger fick se sitt Arsenal släppa iväg Liverpool till 0-4 på 20 minuter efter flera grova tavlor. Efter matchen längtade 64-åringen mest hem.

– Vår insats var helt enkelt inte bra nog. Det bästa är kanske att inte säga så mycket, åka hem och ge vårt svar på onsdag (mot Manchester United) eftersom jag inkluderar mig själv i den dåliga prestationen. Det här har skapat frågor som vi måste ha svar på på onsdag, säger Wenger till klubbens hemsida.

”Bad att få se bilderna”

Men en olycka kommer sällan ensam. På tågstationen i Liverpool tappade fransmannen balansen på väg förbi ett antal nyfikna supportrar.

– Han hade samma stenansikte efteråt. Det kom någon polis som hjälpte honom upp och tog väskorna. Men det såg dråpligt ut. En av polismännen kom fram till mig efteråt och bad om att få se bilderna. Han log gott, säger norrmannen Steffen Granly som var på plats till VG.

”Många svar att finna”

Att polismannen såg det dråpliga i det hela kan kanske ha ett samband med att han var stationerad i Liverpool. På onsdag ska i alla fall Arsene Wenger resa sig och ta revansch för lördagens mardrömsdag.

– Vi kan fortfarande vinna titeln. Vad du gör av förlusterna är alltid det som avgör din framtid och i kväll har vi många frågor att svara på och många svar att finna, säger Wenger.

ARTIKELN HANDLAR OM