Wenger: "Mourinho är pinsam"

Kriget mellan de engelska toppcoacherna fortsätter

FOTBOLL

Förra veckan sa Mourinho att Arséne Wenger var en mästare på att misslyckas.

Nu slår Arsenalmanagern tillbaka på Mourinhos uttlande.
– Det är mer pinsamt för Chelsea, säger han.

Det var förra veckan som Chelseas tränare José Mourinho hoppade på Arsenaltränaren Arséne Wenger genom sitt uttlande. Han sa att Wenger är en mästare i att förlora efter Arsenalcoachens tidigare uttal i medier.

Wenger hade sagt att de tränare, vars lag ligger i toppen av ligan, som säger att de inte kan vinna ligan bara säger så för att de var rädda att misslyckas.

"Jag skäms för honom"

Arsène Wenger slår nu tillbaka under presskonferensen efter söndagens 2-1 vinst mot Liverpool i FA-cupen. Han säger att han inte var imponerad av över vad Mourinho hade sagt om fransmannen.

– Jag skäms för honom, ärligt talat, säger Wenger enligt dailymail.

Arsenals tränare påstod att han inte hade pratat om José Mourinho tidigare.

– Jag vill inte gå in på dessa fåniga, respektlösa kommentarer. Jag talade aldrig om honom i min presskonferens och jag kommer inte att börja med det nu. Det enda jag vet är att det är mer pinsamt för Chelsea än vad det är för mig.

Vägrade be om ursäkt

Mourinho vägrade be Wenger om ursäkt efter Chelseas förlust mot Manchester City under lördagen. Han sa att han hade all rätt att kritisera sin rival Arsenal.

Wenger sa att han vägrade vara med i något "mind game", men trodde ändå inte att det skulle sluta bara för det.

– Jag kan inte tvinga fram ett intresse för saker som inte intresserar mig, det som är intressant för mig är det som händer på planen. Det finns tyvärr inga sista ord i det här, säger fransmannen.

ARTIKELN HANDLAR OM