Tränarens utbrott efter straffen

1 av 4 | Foto: GETTY
FOTBOLL

Klubbens assisterande tränare, Rui Faria, reagerade med ett raseriutbrott efter Sunderlands sena straffmål.

José Mourinho fick hålla tillbaka kollegan och efteråt gratulerade managern domaren Mike Dean.

– Hans insats var verkligen helt otroligt, säger Mourinho enligt BBC.

José Mourinho är känd för sina utspel och utbrott. Men den här gången höll han huvudet kallt.

Sunderlands Jozy Altidore föll i straffområdet i en närkamp med Cesar Azpilicueta och domaren Mike Dean dömde straff.

Fabio Borini var sedan iskall och satte matchavgörande 2-1.

Rasande på domaren

Det målet fick Chelseas assisterande tränare, Rui Faria, att se rött. Han var fullständigt ursinnig efteråt och gick till attack mot domaren Mike Dean.

José Mourinho fick hjälpa till att hålla tillbaka Faria, som sedan fick lämna bänken och gå ut i omklädningsrummet.

– Jag tänker inte vänta på era frågor, men i fyra snabba punkter kan jag säga vad jag vill säga. Ni kan fråga mig vad ni vill, men jag tänker inte svara exakt likadant, säger Mourinho enligt BBC.

FAKTA

Här är hela presskonferensen

”Jag tänker inte vänta på era frågor, men i fyra snabba punkter kan jag säga vad jag vill säga. Ni kan fråga mig vad ni vill, men jag tänker inte svara exakt likadant.”

”Först och främst vill jag gratulera mina spelare. De gjorde allting de kunde, de kämpade från första till sista minuten. Vi hyllar spelare efter segrar, men jag tycker att det är rätt att berömma spelarna efter en förlust.”

”För det andra vill jag gratulera Sunderland. Det spelar ingen roll hur, eller på vilket sätt, de vann, bara att de vann. Jag tycker att det är rätt att gratulera dem.”

”Sedan vill jag återigen gratulera någon. Den här gången är det Mike Dean. Hans insats var helt otrolig och när domarna gör otroliga insatser är det rätt att gratulera dem. Han kom hit med ett mål, att göra en fantastisk insats, och det gjorde han.”

”Grattis till Mike Riley, eftersom han är domarchef. Och det de gör hela säsongen är fantastiskt, framför allt under de senaste månaderna, framför allt för de lagen som är involverade i titelracet. Så jag gratulera också Mike Riley.”