Byter lag – mitt i krisen

Grät vid klubbens tappra finalförlust 2010

1 av 3 | Foto: Channel 5
Foto: Channel 5.
FOTBOLL

För fyra år sedan var hon på plats i Hamburg när hennes Fulham tappert föll 1-2 i Europa League-finalen mot Atlético.

Nu har Lily Allen bytt lag – till Chelsea.

– Jag är inte Fulham-supporter längre.

Även kändisar gillar fotboll – och hejar förstås också på olika lag. Hollywood-skådisarna Will Ferrell och Owen Wilson gillar Chelsea, Tom Cruise föredrar Arsenal medan Usain Bolt är högljudd Manchester United-supporter och svenske Joel Kinnaman nyligen förkunnande att han har Tottenham i hjärtat.

London-grannen Fulham har kunnat skryta med Hugh Grant och Lily Allen som supportrar. Båda var exempelvis på plats i Hamburg när klubben under Roy Hodgson överraskande tog sig till Europa League-final 2010 mot Atlético Madrid.

Gift till sig nya supporterskapet

Döm då övriga Fulham-supportrarnas förvåning när hon under en intervju hos radiokanalen BBC Radio 2 berättade att hon bytt lag – till London-rivalen Chelsea.

– Jag är inte Fulham-supporter längre. Jag var det, men nu är jag gift med en Chelsea-supporter. Vi vill inte uppfostra våra barn i en tävlingsinriktad miljö, förkunnade Allen enligt brittiska Metro.

Fulham på väg ur

Det dröjde inte länge innan övriga Fulham-fans uttryckte sin ilska på sociala medier och påminde henne om hur hon grät vid just den där Europa League-finalen när Fulham föll 1-2 mot Atlético.

I år går Fulham mot nedflyttning från Premier League. Laget är i dagsläget nästjumbo med en poäng upp till Sunderland på säker mark. Sunderland har dock en match mindre spelad.

Men i stället för sådana jobbiga saker kan Allen i stället njuta av Chelseas jakt på ligatitel och den europeiska kronan i Champions League.

ARTIKELN HANDLAR OM