”Hängde en duva ovanför mitt skåp”

United-stjärnan: Kom in och tänkte bara ”åh nej!”

1 av 5 | Foto: VIASAT FOTBOLL
FOTBOLL

Ashley Young hamnade olyckligt i centrum under 1-2-förlusten mot Swansea sedan en fågel tillsynes bajsat i United-spelarens mun.

Trots att en dryg månad passerat låter inte lagkamraterna 29-åringen glömma incidenten.

– Jag måste gå till botten med det här, säger Young till Sky Sports.

Foto: VIASAT FOTBOLL

Videon på hur något föll från himlen och tillsynes landade i Ashley Youngs mun blev snabbt den mest omdiskuterade händelsen i sociala medier efter Manchester Uniteds 1-2-förlust mot Swansea i mitten av augusti. Än i dag vet inte 29-åringen själv vad som egentligen hände.

– Jag måste ändå säga det: Jag vet inte. Jag vet inte vad som hände. Du hade sett en reaktion från mig om det hade hänt men jag har sett videon 100 gånger. Jag vet inte vad det var men jag måste gå till botten med det, säger Young till Sky Sports.

”Alla började fotografera”

Oavsett vad det var – och om det landade i Youngs mun eller bakom spelaren – så har 29-åringens lagkamrater i Manchester United haft väldigt roligt åt händelsen.

– Efter att de hände så hängde någon upp en duva ovanför mitt skåp. Jag vet inte vem – jag måste ta reda på det också. Men jag kom in och tänkte bara ”åh nej!”. Men det var redan för sent, alla hade börjat fotografera den. Alla tror att det faktiskt hände på riktigt. Men jag vet inte.