Målfirande på träning slutade med skada

Redknapp: "Det är vansinne"

Foto: AP
Sandro spelade i Tottenham i fjol.
FOTBOLL

QPR-brassen Sandro fanns inte på plan under helgens match mot Stoke på grund av en knäskada.

Nu berättar lagets coach Harry Redknapp att skadan uppkom då mittfältaren firade ett mål under träning.

– En idiotisk skada, säger Redknapp.

När Queens Park Rangers under transferfönstret värvade till sig mittfältsklippan Sandro från Tottenham var Harry Redknapp mer än nöjd.

Nu är det andra tongångar från Redknapp. För Talk Sport berättar han att brassen drog på sig en knäskada under en träning i förra veckan och det skedde då han firade ett mål.

– Det var en idiotisk skada. Han firade ett mål genom att glida på knäna som många spelare gör. Planen var snustorr och han slog sig mot den hårda ytan, säger Redknapp som berättar att han inte trodde sina ögon då Sandro opererade sina knän för ungefär ett år sedan.

– Jag skulle inte rekommendera någon att glida på sina knän på det sättet oavsett hur fin planen är. Det är absolut vansinne, säger han.

Knäskadad tidigare

Sandro har haft stora knäproblem tidigare och missade stora delar av förra säsongen på grund av detta. Han ska då ha sagt att han var nära att lägga skorna på hyllan.

Skadan som han ådrog sig i förra veckan ska inte vara allvarlig men Sandro beräknas missa helgens match mot Southampton.

Ett bakslag för QPR som sedan tidigare har skador på Jordan Mutch, Joey Barton och Alejandro Faurlin. Just nu parkerar laget på en 18:e plats i tabellen.

FAKTA

Andra udda fotbollsskador

Steve Morrow 1993

Arsenalspelaren avgör Ligacupen och hyllas av Tony Adams. Lagkaptenen lyfter upp hjälten på sina axlar men tappar greppet. Morrow bryter armen.

Adelino Barros 1997

Vitoria Guimares målvakt ska hämta en boll i målet. Han sparkar till bollen, tappar balansen, fastnar med munnen i nätet – och bryter käkbenet.

Anders Limpar 1998

Limpar missar ett friläge för AIK, sparkar till en reklamskylt i ren ilska - och skadar ena tån illa.

Johan Anegrund 1999

IFK Göteborgs Johan Anegrund missade ett par allsvenska matcher efter att flickvännen Evas häst sparkat honom - på stjärten.

Karl Corneliusson 2001

AIK-backen skär gurka i sitt hem när han plötsligt slinter och skär sig illa. Sex veckors frånvaro från fotbollen blir resultatet av köksincidenten.

Santiago Canizares 2002

Valenicamålvakten står på toppen av sin karriär men missar VM på grund av en skärskada i foten – Canizares har tappat en After Shave i duschen.

Jari Litmanen 2006

Den skadebenägne finländaren får en kapsyl i ögat. Sportchefen Hasse Borg är the bad guy i dramat: han har öppnat en flaska med sin snusdosa.