Steven Caulker greps av polisen

Anklagades för att ha stulit färskost – men släpptes omgående

Foto: TT
Steven Caulker.
FOTBOLL

Det händer att han får en ”ostskiva” under en match.

Förra veckan greps Steven Caulker av polisen – anklagad för att ha stulit ost, enligt The Guardian.

– Ett gäng killar stod på andra sidan gatan och kände igenom honom direkt, de tyckte allting var jättekul, säger ett vittne till The Sun, enligt The Guardian.

Steven Caulker var en av Tottenhams stora talanger för några år sedan. Men efter flera utlåningar från ”Spurs” valde mittbacken att lämna för Cardiff förra sommaren.

22-åringen, som i somras såldes för 90 miljoner kronor, är given i QPR:s elva. Det är dock inte på grund av hans insatser på fotbollsplanen som han nu är i ropet på sociala medier.

”Han såg orolig ut”

The Guardian skriver att Caulker arresterades av polisen förra veckan. De anklagade mittbacken – som tjänar en halv miljon i veckan – för att ha stulit en burk färskost, och satte handfängsel på 22-åringen.

– Han hade lämnat affären, men vände tillbaka och var på väg in igen. Då kom en polisbil dit, polismännen hoppade ut och satte handfängsel på honom. Han såg orolig ut, säger ett vittne till The Sun, enligt The Guardian.

– De började snacka om ost – Philadelphia. Ett gäng killar stod på andra sidan gatan och kände igenom honom direkt, de tyckte allting var jättekul.

Släpptes omgående

Polisen släppte dock Caulker strax efteråt.

– Det var ett missförstånd i personalen huruvida han hade betalt eller inte, säger en talesman för polisen.

QPR och Caulker har inte kommenterat händelsen.

På sociala medier får Caulker ta emot en del hån, där han poserar tillsammans med ost.