Våldsamma skallningen som du aldrig såg på tv

Han kan stängas av i efterhand för dansk skalle

FOTBOLL

Luke Shaw uppges ha lämnat Old Trafford med en blåklocka efter matchen mot West Ham.

Nu riskerar Diafra Sakho tre matchers avstängning enligt Daily Mirror.

En våldsam händelse i Manchester United 2-1-seger mot West Ham gick tv-tittarna förbi. Engelsk press rapporterar i dag om att West Ham-anfallaren Diafra Sakho kan stängas av tre matcher för att ha skallat Luke Shaw under den andra halvleken.

Enligt Daily Telegraph lämnade Shaw Old Trafford med en blåklocka över ena ögat efter dusten med den senegalesiske anfallaren.

United-stjärnan – som blev världens dyraste tonåring när han köptes från Southampton i sommar – ville inte kommentera händelsen.

Försökte uppmärksamma domaren

Källor nära spelaren ska dock ha sagt till Telegraph att Shaw klagat till assisterande domaren Andrew Garratt, som i sin tur inte valde att uppmärksamma huvuddomare Lee Mason.

Tidigar dunder matchen hade Mason gett Wayne Rooney det röda kortet.

Händelsen fångades inte av tv-kamerorna men enligt Telegraph kan det engelska fotbollförbundet, FA, använda sin tillång till över 30 kameror på Old Trafford för att hitta bevis för skallen.

Enligt Daily Mirror kommer FA att vänta in Masons domarrapport för att se om händelsen tas upp. Men även om så inte är fallet kan utredning ändå inledas. Sakho riskerar upp till tre matchers avstängning.

ARTIKELN HANDLAR OM