Här dissar de Mourinho

1 av 3
FOTBOLL

José Mourinho ville skaka hand med Aston Villa-tränarna Paul Lambert och Roy Keane innan han lämnade Stamford Bridge i helgen.

Chelsea-tränaren fick dock nobben av båda två.

Matchen är över. Min fru vet inte resultatet och hon väntar på mig att ringa henne. Så om jag kan ge henne resultatet två minuter tidigare är det bättre.

Det var i den 88:e minuten av Premier League-mötet mellan Chelsea och Aston Villa som José Mourinho – vars Chelsea ledde med 3-0 – kände att han inte behövde se mer av matchen.

Portugisen lämnade därför tränarbänken för att bege sig ner mot omklädningsrummet. Men på sin väg ner i spelartunneln stannade han vid Aston Villas manager Paul Lambert – tillsammans med assisterande manager Roy Keane – för att skaka hand.

Ringer sin fru

Ingen av herrarna gav Mourinho handen. Lambert förklarade att matchen inte var över genom att peka på sin klocka. Keane i sin tur tittade inte upp när portugisen lade sin hand på hans axel.

Mourinho har tidigare kritiserats för att lämna matcherna tidigt, innan slutsignal. Senast hemma mot Arsenal förra säsongen, en 6-0-seger.

Då förklarade han att det handlar om att ringa sin hustru.

– Matchen är över. Min fru vet inte resultatet och hon väntar på mig att ringa henne. Så om jag kan ge henne resultatet två minuter tidigare är det bättre, sa Mourinho till BBC.

Se klipp på händelsen här (OBS: Extern länk).