”Jag är förstås ledsen – har gjort så mycket”

1 av 2
Wozniacki. Foto: AP
FOTBOLL

Hyllningskören till Steven Gerrard har gått på högvarv sedan mittfältaren förkunnade att Liverpool-karriären är över i sommar.

Senast i raden att lyfta engelsmannen till skyarna är tennisstjärnan Caroline Wozniacki.

Foto: AP

Det var i början av året som det stod klart att denna säsong blir Steven Gerrards sista i Liverpool. I ett möte med Brendan Rodgers flaggade tränaren för att speltiden kunde bli knapp i fortsättningen och Gerrard beslutade sig för att starta ett nytt kapitel i karriären.

Kort därefter stod det även klart att nästa klubbadress blir Los Angeles Galaxy i MLS.

En av alla Liverpool-fans som sörjer Gerrards uttåg är danska tennisstjärnan Caroline Wozniacki.

Ska resa till LA

– Jag är förstås ledsen. Stevie har gjort så mycket för laget över åren. Han är en legendar. Men om han känner att det är rätt tid måste jag stötta honom i det, säger Wozniacki enligt Daily Mirror.

Den förre världsettan befinner sig just nu i Australien där hon inlett Australian Open med seger över Taylor Townsend. Snart kommer hon att få boka in en resa till USA.

– Jag kommer att hänga upp min Stevie G-tröja någonstans. Olyckligt nog kommer han inte att spela på Anfield längre. Jag kommer att behöva ta en resa till Los Angeles för att se honom igen. 17 säsonger, 17 år. Det är en lång tid, säger danskan.

ARTIKELN HANDLAR OM