Mourinhos råd: Sälj Sterling, Liverpool

"Enligt mig så har varje spelare ett pris"

1 av 2
FOTBOLL

Raheem Sterling vill inte förlänga sitt kontrakt med Liverpool.

Nu jagas han av varenda toppklubb i hela fotbolls-Europa och Chelseatränaren José Mourinho har sin syn på det hela klar – sälj Sterling, Liverpool.

Brendan Rodgers har tydligt deklarerat att han inte kommer att sälja stjärnan Raheem Sterling trots att denne nobbat en kontraktsförlängning.

Chelseatränaren José Mourinho tycker dock att klubben borde tänka om. Han skulle själv ha sålt Sterling om denne spelat i Chelsea.

– Jag gillar inte spelare som inte vill spela för mig och min klubb. Enligt mig så har varje spelare ett pris, säger Mourinho till Daily Mail.

Två och ett halvt år kvar

Det var i veckan som ryktena satte fart om att Raheem Sterling inte ville förlänga sitt kontrakt med Liverpool. Supertalangen sitter dock fortfarande på ett kontrakt som gäller i två och ett halvt år till.

Chelseatränaren José Mourinho skulle dock sälja stjärnan till sommaren om han satt i Brendan Rodgers kläder.

– Det spelar ingen roll vilken spelare. Om du frågar mig, till exempel, om jag vill att Eden Hazard ska lämna Chelsea? Nej.

– Om han vill lämna och inte villa jobba med mig, inte vill spela för Chelsea, har han då ett pris? Jag skulle säga att han har det, säger Mourinho.

Chelsea är en av klubbarna som sägs jaga Sterling liksom Arsenal, Real Madrid och Bayern München.

Arsenal–Liverpool sänds 13.45 på Viasat Fotboll. Chelsea–Stoke sänds 18.30.